Een teken van liefde

Misschien herken je dit wel. Dat iemand overleden is en dat je zijn of haar aanwezigheid nog steeds voelt? Alsof diegene gewoon nog dicht bij je in de buurt is? Je voelt zijn of haar aanwezigheid of energie. Het kan ook zijn dat je een teken ontvangt van degene die overleden is. Een teken van liefde. Je weet bijna zeker dat dit van jouw overleden dierbare is, maar je hoofd laat je twijfelen. Want een teken ontvangen, dat kan gewoon niet. Of toch wel? Je hoofd en hart zijn in strijd met elkaar. Maar ondanks de twijfel, voel je een vorm van opluchting, warmte en steun. Je voelt een teken van liefde.

Op dit moment ben ik een super interssant boek. ‘Signs, the Secret Language of the Universe‘ van Laura Lynn Jackson . In dit boek beschrijft zij hele mooie verhalen van ervaringen die mensen hebben gehad m.b.t. het ontvangen van specifieke signs van hun overleden dierbaren. Hele bijzondere verhalen waar je oprecht kippenvel van krijgt. In haar boek geeft zij ook aan dat je ten alle tijden om specifieke tekenen kan vragen. Toen ik dit las werd ik meteen getriggerd om een klein experiment te starten. Ik wil graag zelf ervaren of het echt mogelijk is om specifieke tekenen te vragen. Dus ik heb mijn overleden dierbaren de afgelopen week uitgedaagd.

Het eerste teken dat ik wilde ontvangen was een gele vlinder. Het is nu herfst, dus buiten is geen vlinder te bekennen. Daarbij ben ik op dit moment aan huis gekluisterd, dus buiten kom ik niet. Dat maakt het extra uitdagend om dit teken door te geven. De volgende dag speel ik een spelletje op mijn telefoon. Terwijl ik dit spelletje speel, dwarrelt er ineens een kleine gele vlinder naar beneden op mijn scherm. Ik ben blij verrast. Dit kan natuurlijk toeval zijn. Dus ik ga om een nieuw teken vragen.

Het volgende teken wat ik graag wil ontvangen is een groene giraf. De volgende dag komt mijn dochter thuis. Zij wil op haar telefoon wat foto’s laten zien van werken die zij de afgelopen dagen op haar opleiding heeft gemaakt. Diverse mooie schetsen passeerden de revue, tot ik ineens een foto zie van 3 groene giraffen. Met kippenvel heb ik naar deze foto gekeken. Wat is dit ontzettend bijzonder; ik vraag om 1 groene giraf en ik krijg er 3. Hoe duidelijk wil je het hebben.

Ondanks dat ik dit tweede teken door heb gekregen, wilde ik het nog een keer proberen. Drie keer is inmiddels scheepsrecht. Het volgende teken dat ik wil ontvangen is een rode maan. Ik ben benieuwd. Als ik ’s avonds mijn Facebook open is het eerste wat ik mijn scherm zie een foto van de rode maan. Vol verbazing kijk ik naar deze foto. Tot drie keer toe vraag ik om een teken van mijn overleden dierbaren en binnen 24 uur krijg ik het teken te zien. Op 3 verschillende manieren. Hoe bijzonder is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *