Training

De training ‘hoogsensitiviteit in balans’ is zeer geschikt wanneer jij dichter bij jezelf wilt komen en jezelf beter wil begrijpen. Begrijpen hoe jouw hoogsensitiviteit in elkaar steekt en hoe jij het beste overprikkeling kan voorkomen. Hoe jij beter naar jouw intuïtie kan leren luisteren. Je leven meer kan laten leiden vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Hoe jij keuzes leert maken op basis van liefde in plaats vanuit angst. Tijdens de training hoogsensitiviteit in balans leer je vooral via praktische en creatieve oefeningen, jezelf beter begrijpen op het gebied van jouw hoogsensitiviteit en leer je goed luisteren naar jouw intuïtie. Je hoofd en je hart komen meer in balans.

Veel hoogsensitieve mensen hebben een heel sterk hoofd. Ze denken ontzettend veel na voordat ze beslissing maken. Ze zijn vaak bang om te falen en fouten te maken. Harmonie is ontzettend belangrijk. Hoogsensitieve mensen zijn voortdurend met anderen bezig en cijferen zichzelf sneller weg. Ze handelen dan vooral vanuit het hoofd en minder vanuit hun gevoel.

Inhoud training

Via deze training leer je weer te luisteren naar je gevoel. Leer je weer beter voor jezelf zorgen. Te kiezen voor de dingen die bij jou passen en waar jij blij van wordt. Je zult merken dat je meer energie over houdt en beter in je vel gaat zitten.

De training wordt gegeven in een natuurrijke omgeving in de omgeving van Harderwijk . In totaal bestaat de training uit 3 bijeenkomsten van 9.30 – 16.00 uur. In de eerste bijeenkomst zoomen we in op jouw hoogsensitiviteit. Tijdens de tweede bijeenkomst leggen we de focus op het voorkomen van overprikkeling. De laatste bijeenkomst leer je meer te luisteren naar jouw intuïtie. De training start bij minimaal 5 aanmeldingen.

De kosten voor de training zijn 650 euro. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers.