Danielle

Mijn naam is Danielle en als intuïtief coach en energetisch therapeut help ik graag hoogsensitieve mensen die vastlopen in het dagelijkse leven. Dit doe ik door het aanbieden van coachingstrajecten waarbij bewustwording een belangrijke rol speelt. Ik maak onder andere gebruik van psycho-educatie, ervaringsoefeningen, coaching en healing. Op deze manier help ik mensen meer in balans te komen.

Mijn hele leven heb ik graag mensen geholpen om weer in balans te komen. Meer dan 20 jaar heb ik een eigen Logopediepraktijk gehad op de Veluwe, waarbij ik onder andere mensen hielp die snel overprikkeld raakten of die problemen hadden zich te uiten.

Tien jaar terug raakte ik zelf regelmatig overprikkeld en snapte niet zo goed waar dit vandaag kwam. Ik kreeg last van stress-gerelateerde en lichamelijke klachten en heb op een gegeven moment besloten het roer om te gooien. Na het volgen van een opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben. Dat ik jarenlang vooral heb geleefd vanuit mijn hoofd, waarbij ik mijn gevoel steeds meer heb genegeerd. Ik was continu bezig met het zorgen voor anderen en harmonie bewaren. Met als gevolg dat ik mijzelf steeds meer wegcijferde, veel ging piekeren en uiteindelijk steeds sneller overprikkeld raakte.

Na deze opleiding heb ik diverse jaaropleidingen gevolgd op het gebied van mediumschap & healing. Niet alleen om beter inzicht te krijgen in wie ik ben, maar ook om mijn mediamieke en intuïtieve kant verder te ontwikkelen. Nu ben ik op het punt gekomen om andere te helpen overprikkeling te voorkomen. Mijn talent is, dat ik mensen zie zoals ze echt zijn; ik zie en voel hun energie, de problemen waar ze tegen aan lopen en wat er nodig is om weer dichter bij zichzelf te komen. Met als doel meer in balans zijn.