Traject

Wil jij beter in je vel zitten? Minder snel overprikkeld raken? Af van die onverklaarbare lichamelijke klachten? Wil jij graag meer inzicht krijgen in jouw leven? Begrijpen waarom sommige mensen op je pad komen of waarom sommige dingen jou telkens weer overkomen? Loop je in het dagelijks leven tegen bepaalde zaken aan en wil je het anders gaan doen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dat bied ik jou graag een traject aan waarbij jij bewust wordt wie jij bent en wat je nodig hebt. Deze transformatie zorgt ervoor dat jij beter in je vel gaat zitten en meer in balans bent.

Tijdens het kennismakingsgesprek zoomen we in op jouw hulpvraag en vertel ik wat ik voor jou kan betekenen. Om dit traject te starten is het wel van groot belang dat er een klik is. Mijn kracht is dat ik snel tot de kern van het probleem kom en weet wat jij nodig hebt. Samen met jou bespreek ik de mogelijkheden en zal je een offerte toegestuurd krijgen. Mocht je het voorgestelde traject akkoord vinden, dan plannen we zo snel mogelijk de eerste sessie in. Gemiddeld heb je ongeveer 5 tot 6 sessie nodig.

Tijdens het traject zet ik verschillende middelen in. Denk hierbij aan psycho-educatie, ervaringsoefeningen, coaching technieken, visualisatie, meditaties, healing en creatieve middelen. Via deze technieken help ik jou om dichter bij jezelf te komen. Inzicht te geven in jouw leven; wie jij in essentie bent en wat jij nodig hebt om jezelf te zijn en te blijven.