Healing

Heb jij onverklaarbare lichamelijke klachten of zit je niet helemaal lekker in je vel? Raak je snel overprikkeld of voel je stress in je lijf? Dan kan wellicht een healing sessie jouw helpen. Als intuïtief coach zet ik healing in met als doel jou weer in contact te brengen met jezelf en om jouw energie weer optimaal te laten stromen. Daardoor ga jij lekkerder in je vel zitten en kan je beter omgaan met hetgeen er is.

Alles om ons heen is energie en heeft een energetisch veld. Deze energie heeft een trilling die je niet met het blote oog kan waarnemen, maar wel kan deze energie gevoeld worden. Tijdens de healing werk ik met jouw energie, op zowel fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Naast het opschonen van de energie haal ik er ook informatie uit. Ik bied verschillende vormen van healing aan, maar bekijk altijd op het moment zelf wat voor jou het best passend is.

Een healing sessie duurt gemiddeld een uur, maar kan uitlopen naar anderhalf uur. De sessie start altijd met kort gesprek van 15 minuten. Tijdens dit gesprek zal er bepaald worden welke vorm van healing het best passend is op dat moment voor jou. Vervolgens wordt er uitleg geven van wat er gaat gebeuren. Tijdens de gehele sessie wordt niet gesproken. De sessie duurt gemiddeld 30 minuten. Na de sessie zullen we bespreken wat jij hebt ervaren en wat ik heb gevoeld.

Tevens zullen we bespreken of er nog een vervolgsessie nodig is.

Een sessie kost 85 euro incl. btw.